31 januari 2015,
 Off

Om u als klant nog meer te overtuigen van de kwaliteit van onze werkzaamheden, hebben wij ons aangesloten bij branchevereniging ANBOS. Helaas is het beroep schoonheidsspecialist een vrij beroep. ANBOS leden zijn echter geaccrediteerd en dus gediplomeerd. Gegarandeerd.

Untitled

ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:
* in het bezit is van het vakdiploma;
* rechtmatig gevestigd is;
* volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
* vakgerelateerde workshops volgt.

ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig
Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.

Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma schoonheidsverzorging heeft deze expertise en schenkt de juiste aandacht aan u en uw huid.

 

Bel ons
Route naar ons