Jaipur MIJN schoonheidsspecialiste

MIJN Jaipur Stress Relief

Ayurvedische lichaams- en gelaatsbehandeling met warme edelstenen en kruidenolie

Ayurveda betekent letterlijk ‘de wetenschap of kunst van het leven’. De leer is ca. 3000 jaar geleden in India ontstaan.

In de westerse cultuur zoals de onze in Nederland kunnen wij veel voordeel hebben van de Ayurvedische leer. Het is gestoeld op de menselijke maat en gericht op het in balans brengen van de energie-banen of in Ayur: de drie dosha’s Vata Pitta en Kapha.
Edelstenen spelen hierbij een grote rol door de heilzame werking die er van uit gaat. Zij helpen het evenwicht terug te vinden binnen de drie dosha’s. bij MIJN schoonheidsspecialiste zijn we opgeleid om de energetische werking en juiste reiniging van de stenen te garanderen.

MIJN Jaipur Feelings combineert een ayurvedische rugmassage en gelaatsbehandeling met warme edelstenen en een weldadige kruidenolie. Wij nemen u als het ware mee op reis naar de bakermat van de ayurveda; India.
De massage en heilzame werking van de stenen, helpen u alle spanningen los te laten en zorgen voor het herstel van de balans tussen lichaam en geest.

Deze behandeling bestaat uit:
Geurreis, voetenbad, rugmassage met warme edelstenen en kruidenolie, reiniging en dieptereiniging gelaat, huidanalyse, serum applicatie en gezichtsmassage met olie en warme edelstenen , masker, dag nachtverzorging.


Duur : 90 minuten
Prijs : 98,00 euro

Maak een afspraak


 

 

Met liefde delen
Bel ons
Route naar ons