31 januari 2015,
 Off

Cenzaa Dream Tea.

Met de vier biologische smaakmakers van Cenzaa worden uw smaakpapillen getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Alles 100% biologisch en doeltreffend.

Sweet Dream Tea € 9,95
Versterking imuunsysteem
De krachtige antioxidanten van groene thee, banaan en aardbei versterken het immuunsysteem en gaan huidveroudering tegen. Honing en kokosolie hebben een positieve invloed op hart- en bloedvaten. Exotisch smaakvol zoet aroma.

Calming Dream Tea € 7,95
Rustgevend en heilzaam.
Calming Dream Tea heeft een rustgevende werking, kalmeert uw huid en brengt haar weer in natuurlijke balans. Kruizemuntblaadjes, bramenblad, rozenbloesem, sinaasappelbloesem en kamille maken deze thee perfect om te drinken voor het slapen gaan.

Rebalancing Dream Tea € 9,50
Ontgiftend en opbouw weerstand
Rebalancing Dream Tea heeft een ontgiftende werking, versterkt de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand. Met venkel, rozenbottel, hibiscus, citroengras en kamille. Drink drie kopjes per dag om uw lichaam en geest in balans te brengen.

Energetic Dream Tea € 9,95 
Intense volle smaak voor energieopbouw
De traditionele kruidencompositie in Energetic Dream Tea zorgt voor energie en bouwt uw natuurlijke bescherming weer op.
Hibiscus, vijgen, physalis, appel en goudsbloembloesem geven deze thee een krachtige smaak.

Trakteer uzelf of uw Valentijn en geniet iedere dag van deze vitaliserende, 100% biologische kruidenmelanges. Verkrijgbaar in MIJN salon zolang de voorraad strekt.

 

 

Bel ons
Route naar ons