East meets West gevoel


Gun uzelf een moment van pure ontspanning met oosterse invloeden!
Wij nodigen u uit om mee te reizen langs de eeuwenoude zijderoute of naar het polynesische Hawaï. Op deze route tussen Oost en West reist u langs exotische plekken. Oude wijsheden, rijke tradities en bijzondere rituelen van deze bestemmingen zijn binnen MIJN salon vertaald naar heerlijke Body & Soul wellness behandelingen. Een unieke geurreis in een sfeervolle ambiance zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij u volledig tot rust komt .

welkom in MIJN wereld van Wellness:

MIJN Hawaiian feelings

MIJN Hawaiian feelings

Lomi lomi lichaamsmassage met warme verzorgende olie

Bekijk behandeling

MIJN Himalaya feelings

MIJN Himalaya feelings

Lichaamsmassage met verzorgende warme kruidenbundels

Bekijk behandeling

MIJN Siwa feelings

MIJN Siwa feelings

Lichaamsscrub en -pakking met warme basaltsteen

Bekijk behandeling

MIJN Jaipur Stress Relief

MIJN Jaipur Stress Relief

Ayurvedische massage met kruidenolie en warme edelstenen

BEKIJK BEHANDELING

Met liefde delen
Bel ons
Route naar ons